7 enkle måter å rense kroppen på

 1. En liten detox er en effektiv måte å rense kroppen for gifter, noe som igjen vil gi økt forbrenning og bedre helse. En god start er å redusere inntaket av sukker. Et høyt sukkerinntak kan gjøre deg trøtt, gi sykdommer og øke vekten. 

 1. Drikk vann
  Du bør drikke et stort glass vann med juice fra en halv sitron hver morgen. Sitronen hydrerer systemet og gir bedre fordøyelse, i tillegg til at vann alltid er bra for kroppen.

 

 1. Beveg deg
  Regelmessig trening øker blodsirkulasjonen og lymfesystemet. Det bidrar også til bedre fordøyelse, mindre stress og en sterkere kropp. Det er vitenskapelig bevist at de som trener regelmessig har mye mindre gifter i kroppen.

 

 1. Drikk mye te
  Te inneholder mye antioxidanter, hydrerer deg (særlig hvis du drikker urtete) og gir en metthetsfølelse. Det betyr at det er mindre sjanse for å overspise eller spise usunne ting. Husk at koffein i te er annerledes enn koffein i kaffe, koffein i te er mer skånsom mot systemet og gir en annen og litt mildrere form for energi. 

 1. Spis økologisk
  Dietten din bør ideelt sett bestå av en fargerik variasjon av frukt og grønnsaker, i kombinasjon med fullkornsprodukter, bønner og en mindre mengde nøtter og frø.

 

 1. Svett ut giftstoffene i en badstu
  Når man svetter mye, vil noen av avfallsstoffene fjernes. For eksempel vil avfallsstoffene som ligger på hudoverflaten renne bort sammen med svetten. Ved hjelp av en badstu eller sauna kan du rense kroppen for noen av disse avfallsstoffene, forutsatt at du sitter der lenge nok til at du svetter skikkelig.

 

       7. Eksfolier huden
          Å børste eller skrubbe huden kan være en god detox. Det fjerner giftstoffer fra huden og forbedrer blodsirkulasjonen. Avslutt med en god body lotion,             og du føler deg fresh hele dagen! 

www.ilovemymuff.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ilovemymuff.no

ilovemymuff.no

31, Oslo

www.ilovemymuff.no ilovemymuff er en blogg for og av jenter og kvinner i alle aldre. Jenteprat og delning av erfaringer! Hvis du vil skrive for oss, send oss en melding: post@ilovemymuff.no

Kategorier

Arkiv

hits