5 uimotståelige ingredienser

Vår produktserie I Love My Muff inneholder 100% nøye utvalgte, naturlige ingredienser. Men hva er det disse ingrediensene består av? Og hva er fordelene med disse? Nedenfor har vi listet opp 5 av de fantastiske ingrediensene som produktene inneholder, og hvilke fordeler de har.

Aloe Vera bladekstrakt er kjent for sin evne til å helbrede hud og hår, og gi fuktighet. Aloe Vera har antibakterielle, soppdrepende og virushemmende egenskaper som helbreder hudsykdommer og minimerer risikoen for infeksjoner. Aloe Vera bladekstrakt kan brukes både på innsiden og utsiden av kroppen for å behandle en rekke ulike hud- og fordøyelsesproblemer.

Avokadoolje er en av de naturlige oljene som lettest absorberes av huden og transporteres dypt inn i vevet. Oljens fantastiske mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper gjør at den passer veldig bra for tørr, uttørket eller moden hud. Oljen er rik på proteiner, fettsyrer, vitamin A, B1 og B2, pantotensyre, samt vitaminene D og E. Avokadooljen har en beroligende effekt på betent hud, og gir næring til huden samtidig som den hemmer bakterietilvekst.

E-vitamin fungerer som en antioxidant og beskytter cellene fra skadelige frie radikaler. Når den brukes lokalt kan E-vitamin redusere noen av de skadelige effektene av solstråling på huden. E-vitamin kan også brukes til behandling av hudproblemer som psoriasis og eksem.

Jojobafrøolje er en mykgjørende fuktregulator som er rik på E-vitamin, og som har en tekstur som er nesten identisk med vår egen talg og som trenger inn i huden for å fukte uten å tette til porene. Den fungerer utmerket for å roe ned huden under og etter barbering. Denne oljen har en beroligende effekt på tørr, irritert og betent hud. Oljens naturlige antioxidant-egenskaper forlenger holdbarheten av andre oljer.

Trollhassel er en naturlig ingrediens som reduserer betennelser, dyprengjør og fukter huden. Den bidrar også til å stabilisere barrierefunksjonen i huden, noe som reduserer rødhet i huden. Trollhassel har også antioxidante egenskaper.

Bestill produktene på: www.ilovemymuff.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ilovemymuff.no

ilovemymuff.no

30, Oslo

www.ilovemymuff.no ilovemymuff er en blogg for og av jenter og kvinner i alle aldre. Jenteprat og delning av erfaringer! Hvis du vil skrive for oss, send oss en melding: post@ilovemymuff.no

Kategorier

Arkiv

hits