Fantaserer kjæresten din om å se deg ha sex med andre gutter?Dette er faktisk mer vanlig enn de fleste ville tro.  En fantasi kan enten settes ut i live eller bare beholdes som fantasi som pirrer sansene. Enkelte velger å ha et åpent forhold til sin partner og lever ut sine fantasier i form av ulike seksuelle aktiviteter mens andre synes det holder med å tenke på litt «forbudte» temaer.  

En av de mer vanlige fantasiene i et forhold er å ha trekant med sin partner og tar man steget videre så er det også en stor andel av menn som tilltrekkes av å se på kjæresten sin med andre gutter.

Vi undrer hva som kan utløse et slikt ønske? Er man i et forhold bør man være trofast mot hverandreog ikke gå rundt med ønsker om å ha sex med andre mennesker utenfor forholdet. Til tross for dette er det mange menn som tilltrekkes av tanken å se kjæresten sin med en annen gutt og noen vil kanskje til og med leve ut denne fantasien. Det trenger ikke alltid gå så langt som at jenta har sex med en annen gutt men noen ganger er det nok for gutten at jenta er oppfører seg litt sexy, flørter med andre gutter og generelt oppfører seg litt mer "slutty".

Det kan se ut til at det er nettopp dette gutta tiltrekkes av; det å se sin kjæreste sompromiskuøs, spennende og kanskje litt «slutty». Temaet omtales i mange forum på nettet og en felles faktor synes å være nettopp det at gutta vil ha jenter de kan leve ut sine promiskuøse sider sammen med.

Ville du levd ut en lignende fantasi hvis mannen din spurte deg om det? Har du kanskje vært i den situasjonen med kjæresten din?

 

Skriv gjerne til oss og fortell eller legg igjen en kommentar!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ilovemymuff.no

ilovemymuff.no

30, Oslo

www.ilovemymuff.no ilovemymuff er en blogg for og av jenter og kvinner i alle aldre. Jenteprat og delning av erfaringer! Hvis du vil skrive for oss, send oss en melding: post@ilovemymuff.no

Kategorier

Arkiv

hits